INICI: ES CONVOCA A LES 10:20 HORES. CENTRE DE CULTURA CONTEMPORÀNIA “OCTUBRE”.
ORDRE DEL DÍA:
Aprovació acta anterior.
Votació imatge corporativa.
Carnets afiliats.
Contractació Comunity Manager Ana Montesinos.
Intel.ligència Artificial.
Reprendre negociacions
Cursos i formació
Precs i preguntes
————————————————————————————

1._ Queda aprovada acta de la darrera assemblea.

2._ Després de la presentació de la nova proposta del logotip del nostre col·lectiu, queda aprovat el canvi del mateix, amb 40 vots a favor i 1 abstenció.

– Nova imatge corporativa que s’emprarà als nous carnets de l’afiliat/afiliada.

Aquests carnets serviran per poder beneficiar-se de descomptes als diferents centres culturals, xarxa pública de teatres, IVACE, i hauran d’anar acompanyats del DNI de l’afiliat/afiliada per beneficiar-se’n.

– Logotip senzill de colors sòlids basat en l’art de Josep Renau. Merchandising que puga ser utilitzat diàriament (samarretes, bosses de roba, bolígrafs), i que donen sensació d’unitat entre el col·lectiu.

3._ Contractación d´Ana Montesinos com a Community Manager.

– Els seus honoraris seran facturats mensualment al col·lectiu. S’encarregarà de portar les xarxes socials i de fer visible la nostra professió en altres comunitats autònomes, essent un dels objectius, portar més feina gràcies a la difusió del sector.

– Queda aprovada la contractació per 39 vots a favor i 2 en contra.

4._ Carnets afiliats/afiliades:

-Descomptes en teatres com: La Rambleta, teatre el Musical, Escalante, etc., així com en botigues especialitzades en materials audiovisuals com ara Radio Colón, Sonoidea… o en altres camps, com podria ser Gestoria o Assessoria.

5._ Intel.ligència Artificial:

– De moment no s’hauran de signar els contractes de The Kitchen (AM Estudis) ni els contractes aportats a Somàgic (Transperfect), ja que segons la nostra advocada, vulneren les lleis actuals espanyoles i europees. S’estan duent a terme reunions amb altres comunitats autònomes per començar a legislar la IA.

6._ Reprendre negociacions:

– Els preus actuals es mantindran fins al 31 de desembre del 2023. Durant este any es reprendran les reunions i es crearà mesa de negociació per revisar preus i continuar avançant fins arribar als preus que marca el conveni.

– Si l’estudi vulnera qualsevol dret del treballador o incompleix els acords establerts actualment, es denunciarà a la inspecció de treball i es comunicarà al nostre Comitè de Garanties.

7._ Cursos i formació:

– Es presenta dossier d’activitats previstes per als propers mesos:

Master class amb: Nuria Mediavilla, Graciela Molina, Eduardo Gutiérrez y José Posada. Curs de videojocs.
Fonètica valenciana aplicada al doblatge.
Edició bàsica de so i vídeo.
Tècnica vocal. Cant avançat.

-En breu es passarà enllaç i més informació per a matrícula. – Els cursos seran subvencionats per la UV.

8._ Precs i preguntes:
– Descontent a les nòmines i mode de pagament de Galàxia Estudis, ja que els albarans segueixen sense estar complets i les nòmines no estan clares. Nombroses queixes ja que no hi apareix detallat el concepte.

– Necessitat de moure el “Laboratori d’Idees”, apartat de la nostra web, perquè els afiliats/des aporten opinions o crítiques que sumen al nostre col·lectiu:
Creació de vídeos per part dels companys per a xarxes socials, d’índole humorística, demos de doblatges, etc.

-Aportar mostres de veu a les fitxes dels afiliats/afiliades que no estiguen completes. Sinó, es procedirà a l’eliminació d’estes fitxes, ja que no aporten res i donen una mala imatge de deixadesa dins del col·lectiu.

-Suggeriment: negociar a les properes reunions, la pujada de l’IPC, com per exemple es fa a Madrid.

-Respecte de la política lingüística:

Reunions amb diferents entitats públiques per generar més contingut en valencià en què es beneficien les empreses audiovisuals valencianes.