Estimades companyes i companys :

En la ferma voluntat de tota esta executiva per la millora de les nostres condicions laborals ( sobretot en castellà ) i amb el compromís adquirit amb vosaltres de transparència i diàleg continu volem compartir-vos en quin punt estem i cap on anem.

En primer lloc degueu saber que després de constituïr-se la Comissió Mixta amb les/els companyes/s de l’AAPV i després de mantenir vàries reunions ( 3 en concret ) tant la voluntat com els objectius d’ambdós col•lectius no poden estar més en sintonia.

La comissió mixta està composada per 10 membres ( 5 representants de cada col•lectiu )

AAPV: Josep Manel Cassany, Iolanda Múñoz, Carlos Montoliu, Mari Giner y Toni Pau

CPD: Rubén Felis, Majo Montesinos, Quique Fdez Regatillo, Eva Andrés y Josema Soler

Després de mantenir les esmentades reunions l’estratègia pactada a seguir és la següent :

Aplicar l’actual conveni en les dues llengües cooficials del nostre territori per aconseguir de manera més immediata una substancial millora salarial respecte als preus que teniem pactats en castellà.

Com podeu imaginar no va a ser fàcil aconseguir-ho i els estudis després de posar el crit en el cel iniciaran una vegada més ( ja vos sonarà la pel•lícula ) el discurs de la por amb els també consabuts intents de dividir-nos o pactar preus de manera individual.

¡Una vegada més NO! ¡Ni podem ni debem caure en la trampa! ARA sí que No

 

Malgrat la cada vegada major precarització de la nostra professió impulsada en la majoria dels casos per les pròpies empreses i clients finals del producte HUI tenim a l’abast diferents elements al nostre favor que hem d’aprofitar.

Per primera vegada en molts anys comptem amb una UNIÓ sincera i ferma de la majoria de la professió. Un pas de gegant i impensable fins fa no res. AAPV i CPD ens hem donat l’oportunitat de fer-nos costat , d’anar totes i tots de la mà amb compromís , honestedat , sinceritat i lleialtat.

També comptem amb un relleu generacional encarnat en molts companys i companyes que arriben a la professió amb un talent increïble i amb un talant i esperit de construir , avançar i dignificar la nostra professió.

No sols a València estan produint-se els canvis necessaris per a dignificar , protegir i aconseguir les nostres reinvindicacions.

Per fi sembla que a la resta de territoris està menejant-se la cosa per a dir PROU a com s’estan fent les coses.

Tenim l’exemple de Madrid que malgrat l’animadversió que ens tenen els hem de reconèixer que el seu esforç i lluita els ha permès recentment aplicar a les seues tarifes la darrera pujada de l’IPC Els companys de Barcelona ja han anunciat una parada proactiva amb activitats programades per als propers dies 1 i 2 de març on ja han anunciat que pararan si no se’ls incrementa també l’IPC sobre les actuals tarifes fins i tot amb caràcter retroactiu per a este 2022.

Els companys de Galícia també s’han reunit ja amb nosaltres per iniciar i dissenyar possibles accions conjuntes en un futur.

Aprofitem tot aquest potencial que tenim a l’abast ARA MATEIX per seguir caminant sense por. Ara sí tens tota una professió darrere.

Així va quedar palés en la consulta que vam realitzar i en les vostres respostes.

Et preguem que una vegada fem arribar el nou comunicat als estudis per demanar l’igualada de preus amb el castellà mantingues la calma i sàpigues que estem a ací per ser els interlocutors amb les empreses Que pertanys a un sindicat i que no deus enfrontar-te mai directament amb cap empresa ni amb els seus treballadors.

Que hem de respectar el que hem votat i que hem d’anar totes i tots a una !

Ho anem a aconseguir !!!