València 7 de Març de 2022

Estimades companyes i companys :

Des de la Comissió Executiva volem informar-vos que malhauradament a Barcelona després d’esgotar la via del diàleg i negociacions amb els estudisseguramente acabarán anant a la vaga.

Des que vam assumir la direcció del CPD la Comissió d’Assumptes Exteriors i Diplomàcia hem estat amb contacte amb companyes i companys d’altres territoris. En concret amb Galicia, Barcelona, Bilbao i prompte el farem amb Sevilla.

Aquesta nota que us fem arribar és per a comunicar-vos que anem a recolzar als nostres companys i companeys de DUB (Doblaje Unida Barcelona. Asociación Profesional de Artistas de Doblaje de Barcelona) en les sues reivindicacions

Por tant des del nostre sindicat recomanem que no accepteu cap treball que poguera ser derivat a València degut a la seua aturada.

Des del sindicat convocant DUB ens han enviat una llista de produccions ja encetades i repartides que no pot fer-se pública per una qüestió de drets i no contravenir la legalitat.
(Ens informen que una sèrie que estava amb repartiment fet a l’espera de convocatòries i anava a grabar-se este mateix dilluns ja ha marxat)
Arribat el moment estarem atentes i podrem fer-la servir de manera interna. Vos preguem màxima discreció

Per altra banda també farem arribar un comunicat a les empreses informant-los que des del CPD fem costat als companys de Catalunya i que la nostra recomació serà la de NO ACCEPTAR CAP TREBALL que obstaculitze i impossibilitze aconseguir els seus objectius.

Heu de saber també que som partíceps d’un moment important sense precedents on la professió sencera amb independència dels territoris on desenvolupen la feina, estem fent front comú en la defensa dels nostres drets. Per això també s’hi sumen al recolzament i suport públic als nostres companys de Barna : ADOMA (Artistas de Doblaje de Madrid), BIEUSE (Bikoiztaile Euskaldunen Elkartea), ADA (Artistas de Doblaje Asociados), APRADOGA (Asociación de Profesionales de la Rama Artística de Dobraxe de Galicia ) AAPV (Actor i Actrius Professionals del País Valenciano ) i nosaltres mateixos

Serà una decisió personal sens dubte , però tenim una oportunitat d’or per llançar un missatge de coherència , cohesió , unitat i mostrar la realitat de qui som i com som davant la resta de tot l’estat.
Uns professionals amb consciència i voluntat de pertànyer a un col•lectiu a un magnífic ofici al qual volem dignificar i protegir.

És hora de ser més companys que mai

Avui són elles i ells

Tant de bo no sigam nosaltres demà

No fem el no ens agradaria que ens feren

És així de senzill.
La Comissió Executiva