Estimades companyes i companys :

Exhaurit el termini de presentació d’al·legacions a l’única candidatura presentada per a la renovació de la Comissió Executiva del col·lectiu vos informem del següent :

Encara que només s’ha presentat una candidatura per a conformar la nova executiva del CPD, els nostres estatuts estableixen que eixa candidatura ha d’obtindre els vots favorables de la majoria dels/les afiliats/des . Per tant , quedeu totes i tots convocats a participar-hi en la votació secreta i telemàtica que tindrà lloc el proper dissabte 5 de Febrer 2022 des de les 09:00 h fins les 21:00 h. Per tant , quedeu totes i tots convocats a participar-hi en la votació secreta i telemàtica que tindrà lloc el proper dissabte 5 de Febrer 2022 des de les 09:00 h fins les 21:00 h.

En l’elecció d’Executiva voten tots el afiliats/des , incloent les/els estudiants i no es pot delegar el vot de cap manera.

Per evitar duplicitats, cada afiliat/da haurà de comunicar que ha dipositat el seu vot en el moment de fer-ho a través del xat general de Whatsapp. Per evitar duplicitats, cada afiliat/da haurà de comunicar que ha dipositat el seu vot en el moment de fer-ho a través del xat general de Whatssap. Una vegada acabada la votació, la quantitat de vots emesos ha de coincidir amb la quantitat d’afiliats que ha dit que ha votat. Si no coincideixen, la votació serà nul·la.

Gràcies

La Comissió Gestora